Njega LicaMikrodermoabrazija s Dijamantima


Danas ne znamo postoji li iti jedna hollywoodska zvijezda koja nije isprobala ovaj čaroban tretman s dijamantima, a Nicole Kidman, Tom Cruise i Angelina Jolie ga redovito koriste i u medijima hvale njegov učinak.

Mikrodermoabrazija sa dijamantima je jedina mikro-dermoabrazija koja se može koristiti tijekom cijele godine, pa čak i u ljeto. Tretman traje 30-60 minuta. S ovim tretmanom postižete nevjerojatnu glatkoću kože te efekt dubinskog pilinga, čišćenja, te potičete stanice na regeneraciju i pomlađivanje.

Postižemo i bolju prohodnost kože, cirkulaciju, izmjenu limfe te bolji i dugotrajniji učinak od preparata koje koristimo, bolju opskrbu kisikom, uravnotežen rad žlijezda lojnica itd…


Ovaj tretman se pokazao kao učinkovit u borbi protiv akni, hiperpigmentacije, bora, te svih drugih nepravilnosti na koži. Možemo ga primjenjivati kao pojedinačan tretman-kada želite na brzinu zablistati i postići glatkoću kože. Tretman se može kombinirati i sa drugim tretmanima-ovisno o problemu koji rješavamo. Za probleme kao što su: akne, fleke, ožiljci, bore,… preporuča se kura tretmana, a broj tretmana se određuje ovisno o problemu koji tretiramo.