Njega Tijela


MedContour2Med Contour/Vaser Shape (kako se naziva u SAD-u) Best non-invasive body shaping device 2011 & 2012! Na najvećem medicinskom kongresu na svijetu estetske medicine “Aesthetic awards” održanog 4.6.2011. u Las Vegasu, Dr. Troel je pred stručnom komisijom dobio prestižnu nagradu za “najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela” (Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement) pomoću MedContoura/Vaser Shapea (kako se naziva u SAD-u).

Radovi za 7 određenih kategorija su se predavali stručnoj komisiji koja se sastojala od 6 doktora i 4 glavna urednika najeminentnijih svjetskih estetskih magazina. Među svim primljenim prijavama, odabrani su najbolji radovi između kojih se dodjeljivala nagrada za najbolje dostignuće u određenoj kategoriji. Dr Troel je dobio nagradu za najbolje dostignuće neinvazivnog oblikovanja tijela. Godinu dana nakon, na TAS-u (The Aesthetic Show), najvećem svjetskom kongresu estetske medicine, održanog 14.04.2012. u Las Vegasu, Med Contour/Vaser Shape ponovno je osvojio nagradu za najbolje neinvazivno dostignuće!

PRVA, PRAVA alternativa operativnoj liposukciji!

Med Contour po prvi puta nudi TRAJNE rezultate i koji po riječima mnogih svjetski renomiranih stručnjaka predstavlja PRVU, PRAVU ALTERNATIVU operativnoj liposukciji. Dr Schafer jedan od vodećih svjetskih autoriteta na području (operativne) liposukcije izjavljuje: „U medicinskoj službi sam od 1978. i zadnjih 16 godina provodim liposukcije. Med Contour (Vaser Shape u SAD) je prvi neinvazivni uređaj za eliminiranje masnih stanica za koji sam utvrdio da je dovoljno efektivan da odlučim ponuditi svojim klijentima.“ Dr Oz – „I have never seen results like this!“

Dr Oz, po PRVI PUTA UOPĆE u svojoj Emmy nagrađivanoj emisiji donosi reportažu o jednom uređaju za oblikovanje tijela! Više o tome možete pogledati u video prilogu: